PÁLYÁZATOK

Az Olvex Kft. telephelyfejlesztései

Tiszaújvárosi telephely korszerűsítése:

 

 

A beruházás célja a telephely korszerűsítésével a szigorú környezetvédelmi előírások teljesítése, ezzel a mosó telephely üzemeltetésének újbóli beindítása, illetve a felújított főépületben a karbantartó tevékenység bővítése volt.

 

Százhalombattai telephely:

 

A cég korábban bérelt telephelyen tárolta eszközeit és folytatták munkájukat alkalmazottai, azonban ez a kevéssé modern bérlemény csak magas költséggel volt fenntartható, energiapazarló épületben jelentős bérleti díjért vette igénybe a cég.

 

Az fejlesztés eredményeképpen az Olvex Kft. műszaki vizsgálatait, üzletvitelét egy modern irodahelyiségekkel és műhellyel is ellátott épületbe költözhetett, ennek révén az önköltség csökkent. ezen túlmenően tevékenységét bővíteni is képes lesz az új telephelyen.

Az Olvex Kft. eszközfejlesztései

Az Olvex Kft. hidraulikus nyomatópadjának beszerzése:

 

 

A pályázat keretén belül az alábbi három innovatív gép beszerzésére került sor: egy kézi és egy gépi szelepcsiszoló és leppelő gép, valamint egy szeleptesztelő berendezés. A cég eszközállományának megújításához az eddig használt műszereknél nagyobb érzékenységű, illetve pontosabb eszközökre volt szükség, hogy hatékonyabb vizsgálatokat tudjanak folytatni. A beszerzett új gépekkel az ügyfelek nagy értékű berendezéseit sokkal alaposabban tudják ezután átvizsgálni és a szükséges karbantartásokat elvégezni, ezáltal versenyképesebbé válnak a piacon.